Predavanje : Žena o ženi

Dana 06.10.2016. održano je u organizaciji NZJZ PGŽ, Udruga Nada-Rijeka i Forum žena SDP-a, predavanje o prevenciji “ŽENA O ŽENI”
Udruzi Nada-Rijeka, Forum žena SDP-a uručio je donacija u iznosu od 23.600,00 kn koja je prikupljena prilikom obilježavanja Dana ružičaste vrpce u slijedećim gradovima PGŽ: Matulji, Fužine, Punat, Selce, Omišalj, Opatija, Čavle, Kostrena, Rab, Crikvenica, Viškovo, Bakar, Kastav i Novi Vinodolski. Sredstva su namijenjena za rad Udruge Nada-Rijeka i opremanje dnevne bolnice onkologije KBC-a Rijeka.
Još jednom od srca hvala svima koji su sudjelovali u obilježavanju, a posebno mašim mladim snagama:
– učenicima Medicinske Škole Rijeka sa ravnateljem Alenom Vukelićem, i prof. Sašom Uljančić
– učenici Gimnazije Cres sa prof. Sonjom Šalković
– učenici Srednje ugostiteljske škole Opatija sa Prof. Zagorkom Ivanković

DAN NARCISA NA KORZU

Predstavljanje “DANA NARCISA” u medijima

Rijeka, 16. ožujka 2016. /sa web stranice Grada Rijeke/

tw-logo_400x400
iz NOVOG LISTA

Untitled-1U subotu, 19. ožujka od 9 do 16 sati na riječkom Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, u organizaciji Udruge žena operiranih dojki Nada, održat će se humanitarna akcija Dan narcisa. Građani se pozivaju da se kupovinom narcisa pridruže nacionalnoj akciji borbe protiv raka dojke. Cilj ovogodišnje akcije je prikupljanje sredstava za kupnju Opremljenih kreveta za odjel kirurgije KBC-a Rijeka i rad Udruge Nada-Rijeka

Danijela Aquilante Ravlić, predsjednica Udruge Nada Rijeka, najavila je ovu humanitarnu akciju te pozvala građane da se odazovu u što većem broju, upozorivši pritom na važnost preventivnog pregleda žena zbog ranog otkrivanja karcinoma dojke.

Dan narcisa (1)Podršku akciji i cjelokupnom radu Udruge Nada daju i Grad Rijeka te Primorsko-goranska županija. Ankica Perhat, pročelnica odjela za zdravstvo Grad Rijeka, dodala je kako Grad Rijeka dugi niz godina sudjeluje i surađuje s Udrugom Nada, ali i Ligom protiv raka, te prati i podupire njihov rad i aktivnosti koje su potrebne ženama u tim situacijama. Nastavi čitati Predstavljanje “DANA NARCISA” u medijima

HUMANITARNA AKCIJA-PRODAJA BOŽIĆNIH ZVIJEZDA

12342628_1533292156985041_8754504672354915750_nUdruga žena operiranih dojki “Nada – Rijeka” Vas poziva da se pridružite humanitarnoj kupnji božićnih zvijezda!
Do 20.12.2015. god. na riječkom Korzu (ispred zgrade Pošte) čeka Vas predsjednica Udruge “Nada – Rijeka” Katherine Trinajstić s vrijednim volonterkama i volonterima.
Cijena božićne zvijezde je 40,00 kn, a prihod je namijenjen opremanju bolesničke sobe Zavoda za opću, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju KBC-a Rijeka te za rad Udruge “Nada – Rijeka”.

Ukrasite svoj dom najljepšim božićnim ukrasom i ove blagdane obilježite darivanjem!

Humanitarni koncert Udruge NADA-“PJESMOM ZA NADU”

2015-12-022015-12-02 (3)Organizacijom humanitarnog koncerta Udruga Nada prikuplja sredstva za opremanje Kirurgije Kliničkog bolničkog centra Rijeka krevetima s posebnom opremom. Koncert su na tiskovnoj konferenciji 25.studenog najavili:  najavili su Katherine Trinajstić, predsjednica Udruge Nada, Ankica Perhat, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke, Alen Polić, voditelj programa, Maja Kordić članica Ženske klape Volosko i Vedrana Lisica iz KLIK marketinga.
Koncert je održan1. prosinca 2015. godine u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, s početkom u 18,30 sati, a na njemu su nastupali:Joso Butorac u pratnji Mladena Žmaka, Ženska klapa Volosko, VIS Jabuka & Alen Polić, Katja Budimčić Sabljar, Ansambl Kaljina i Prve riječke mažoretkinje. Voditelj programa je bio Alen Polić.
2015-12-02 (1)2015-12-02 (2)Ulaznice po cijeni 40 kuna mogle su se kupiti na blagajni Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, a sav prihod od ulaznica, kao i prihod od prodaje božićnih zvijezda i prigodnih božićnih rukotvorina članica Udruge Nada, koje se prodaju na Jadranskom trgu i na Korzu, tijekom prosinca bit će namijenjen za opremanje sobe za žene, Kirurgije Kliničkog bolničkog centra Rijeka krevetima s posebnom opremom. Aktivnosti Udruge Nada organizacijski i financijski od prvog dana djelovanja podržava Grad Rijeka koji je uz Primorsko goransku županiju i brojne medijske kuće, bio pokrovitelj ovog koncerta. Grad Rijeka otkupio je dio ulaznica i darovao ih starijim osobama kako bi i oni mogli pratiti koncert.

 

PREDAVANJE: PREVENCIJA I RANO OTKRIVANJE RAKA DOJKE

 Dana 18.prosinca 2015.godine održano je u prostorijama KUD “Frankopan” u Severinu na Kupi predavanje “Prevencija i rano otkrivanje raka dojke”.

Zahvaljujemo KUD Frankopan na gostoprimstvu a Severinu na kupi na odličnom odazivu.