Udruga Nada — Rijeka djeluje već dugi niz godina sa ciljem okupijanja pomoći ženama oboljelima, operiranima i lijeačenima od raka dojke, članovima njihovih obitelji i prijatelja. U suradnji sa organizacijom Europa Donna Hrvatska, obilježavamo “Dan narcisa”, posvećen oboijelima od raka dojke u Hrvatskoj, a ove je godine ciij prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke, nesmetan rad Udruge Nada i pomoć članicama.
Akcija će započeti u petak 25. i subotu 26.ožujka 2022. godine u 09.00 sati, ispred Gradske vijećnice gdje je organizirana, u suradnji s Gradom Rijekom, prigodna prodaja narcisa na dva štanda. Predviđeno trajanje štanda do 16,00 sati.

.

Udruga žena operiranih dojki Nada Rijeka u prostorijama Ri-info održala je konferenciju za medije, na kojoj je najavljeno obilježavanje Dana narcisa 26.ožujka 2022.

Osim u subotu akcija će se održati i u četvrtak 24.ožujka 2022. u Bakru i u Delnicama te u petak 25. ožujka 2022. godine na Korzu te u Moravicama, Crikvenici, Puntu, Baški i Kraljevici. U subotu će akcija biti na Korzu i u Novom Vinodolskom.

Dođite i podržite nas 🙂

Dan narcisa