Gostovanje u Pink Parlaonici

Ovaj petak u emisiji Pink Parlaonica by Ivana Grabar gošće su dvije dame, članice Udruge žena operiranih dojki Nada Rijeka. Na pitanje imaju li tremu, odgovorile su mi uz smijeh:
„Malo, malo! Obzirom što smo sve proživjele do sada – ovo je prava sitnica! Moram reći da smo mi jako sretne što smo nakon ovakve bolesti ovdje s vama, da možemo podijeliti ovu našu radost i što možemo dati podršku svim ženama koje trenutno vode borbu s karcinomom dojke. Mi im samo želim reći, drage žene budite hrabre, vjerujte sebi, vjerujte svome liječniku i terapiji koju primate, ma koliko god ona bila teška i neugodna, ali ona spašava vaš život!“
Obje dame gošće Pink Parlaonice, gđa Miranda Zakarija – predsjednica udruge Nada i gđa Katica Vukas, članica udruge, ispričale su svoj put od spoznaje dijagnoze do izlječenja, svoj put i rad u Udruzi gdje pomažu drugim ženama koje su u istoj situaciji kao što su i one bile.
Jako dirljiva i iskrena priča dvije žene koje su pobijedile rak dojke i koje je ova bolest promijenila iz temelja, koja ih je naučila kako sebe staviti na prvo mjesto, voljeti se, posložiti prioritete i oko čega se više ne živcirati.
Ove predivne i snažne žene prava su nada i inspiracija koje će vam obojati dan u ružičasto i zagrijati srca