PODRŽITE NAŠU AKCIJU „DAN RUŽIČASTE VRPCE“ U RIJECI I OKOLICI

Udruga žena operiranih dojki “Nada”-Rijeka, dana 30.09.2020.g u prostorijama RI-INFO održala je konferenciju za medije na kojem je najavljeno obilježavanje 21. Dana ružičaste vrpce.

Humanitarna akcija pod nazivom „Dan ružičaste vrpce“ udruga NADA provodi tradicionalno sa organizacijom Europa Donna Hrvatska a cilj joj je upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke. Zbog pandemije COVID-19 i potrebe pridržavanja svih preporučenih mjera ovogodišnji Dan ružičaste vrpce provodi se:
• 02.10.2020. (petak), od 09,00 do 17,00 sati
• 03.10.2020. (subota), od 09,00 do 14,00 sati

Navedena manifestacija obilježiti će se prigodnim dijeljenjem informativno-edukativnih materijala, prezentiranjem uradaka udruge te ponudom ruža (1 ruža = 10 kuna) na dva štanda koji će se nalaziti nasuprot Gradske vijećnice (ispred trgovine Zara).
Osim na Korzu, manifestacija će se održati i u slijedećim gradovima/općinama: KRALJEVICA, CRIKVENICA, BAKAR, ČAVLE, NOVI VINODOLSKI, MORAVICE, KOSTRENA i DELNICE.
CILJ: ovogodišnje akcije je prikupljanje sredstava za kupnju kemo fotelje Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC- a Rijeka te za rad udruge Nada.
Dragi prijatelji pridružite nam se i podržite ovu hvale vrijednu akciju!