U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku 14.04.2015. u 12:00 sati održana je svečana sjednica Županijske skupštine povodom Dana Primorsko-goranske županije.

Uz prigodni program, župan Zlatko Komadina i predsjednik Županijske skupštine, Erik Fabijanić uručili su županijske nagrade i priznanja. Ove godine nagrada za životno djelo pripala je fra Serafinu Sabolu, a dobitnici godišnje nagrade su radnici HEP-a – Elektroprimorje Rijeka, dr.sc. Sven Maričić i Udruga žena operiranih dojki Nada-Rijeka.

11120043_858452454202703_7463345439296968174_n

Slike sa svečane sjednice možete pogledati na facebook profilu županije – ovdje.


  Grad Rijeka: Također je i na portalu Grada Rijeke popraćena svečana sjednica:

“Predsjednik županijske Skupštine, Erik Fabijanić, uručio je godišnje nagrade Primorsko – goranske županije radnicima HEP-a za njihov požrtvovan doprinos u sanaciji oštećenja elektrodistribucijske mreže prilikom prirodne katastrofe- ledoloma u Gorskom kotaru i uspostavi opskrbe pogođenim područjima; dr.sc.Svenu Maričiću za poseban doprinos popularizaciji i primjeni 3D tehnologija u kirurgiji i Udruzi žena operiranih dojki Nada, za izuzetni volonterski i humanitarni rad.”

Cijeli članak možete pročitati ovdje.
  Novi list: RI144X24_gallery_embed_item Novi list objavio je članak koji možete pročitati ovdje. RI144X23_gallery_embed_item
  Radio rijeka: Portal Radio Rijeka također je popratio događaj: “Županijsku nagradu dobila je i Udruga žena operiranih od raka dojke Nada iz Rijeke, koja je tijekom cijele prošle godine organizirala akcije za olakšavanje postoperativnog razdoblja ženama operiranima od raka dojke. Udruga već dvadesetak godina ogranizira mnoge humanitarne akcije od šireg društvenog značenja, a naviše surađuje s onkologijom KBC-a Rijeka.” Cijeli članak, sa audio zapisom intervjua predsjednice Udruge, možete pogledati ovdje.
Dodjeljena godišnja nagrada Udruzi Nada za izuzetan volonterski i humanitarni rad
Tagged on: